Haber


8. Erzurum Sprint Bayrak Kupası kahvaltılı basın toplantısı yapıldı


8. Erzurum Sprint Bayrak Kupası kahvaltılı basın toplantısı yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Erzurum’da organize ettiği 8. Erzurum Sprint Bayrak Kupası kahvaltılı basın toplantısı yapıldı. 

Danimarka, Kırgızistan, İran ve Lübnan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan  8. Erzurum Sprint Bayrak Kupasının basın toplantısı, Ramada By Wyndham Otel’de gerçekleştirildi. Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'inde katılım sağladığı  basın toplantısında konuşan TAF Başkanı Fatih Çintimar, sekizinci yıla giren organizasyonun IAAF onaylı olduğunu hatırlattı ve bu kupanın bir baraj geçme yarışı olduğunun altını çizdi.

Çintimar, “İnşallah burada bu gün ve yarın atletlerimiz başarıyla mücadele ederken, başarılı dereceler elde edecekler. Bildiğiniz gibi iki yılda burada sekiz Türkiye rekoru kırıldı. Bu yıl da atletlerimizden yeni rekorlar bekliyoruz” dedi.

Erzurum Valisi Okay Memiş de ''Böyle önemli bir organizasyona valilik olarak bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız ve bu organizasyonun daha değerli hale gelmesi için gayret göstereceğiz'' açıklamasında bulundu.

Toplantıda  milli atletler  Ramil Guliyev ve Edanur Tulum' da yer aldı.

Yayın Tarihi : 30.05.2023 12:23:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.