Haber


9. Ruhi Sarıalp Kupasını Can Özüpek ile Kadriye Dilek Durmuş kazandı


9. Ruhi Sarıalp Kupasını Can Özüpek ile Kadriye Dilek Durmuş kazandı

Büyük atlet Ruhi Sarıalp adına dokuzuncusu yapılan atlamalar kupasında birincilikleri Can Özüpek ile Kadriye Dilek Durmuş kazandı. 

 Ataköy Atletizm Salonu'nda 1948 Londra Olimpiyatları üç adım atlama üçüncüsü Ruhi Sarıalp adına gerçekleştirilen 9. Ruhi Sarıalp Atlamalar Kupası'nda yapılan müsabakaların ardından Can Özüpek ile Kadriye Dilek Durmuş birincilikleri elde ettiler.

 Kadınlar müsabakalarında Kadriye Dilek Durmuş, en yüksek puanı alan isim oldu. Durmuş  1018 puan elde ederken, sırıkçı Berra Aygün 1004 puanda kaldı. Sıralamada üçüncü sırayı ise Hayriye Nur Arı  990  elde etti. Erkekler müsabakalarında ise Can Özüpek 1082 puanla birinci,  Mesut Bülbül 1039 puanla ikinci, Mustafa Berkay Gürmeriç  1021 puan ile en iyi üç dereceyi tamamlayan isimler oldular. Yarışmaların ardından yapılan seremonide atletlere kupaları para ödülleri dağıtıldı.

 

Büyük Erkekler

Büyük Kadınlar

U20 Erkekler

Yayın Tarihi : 3.02.2024 22:47:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.