Haber


Başkanımız Fatih Çintimar Yunanistan Federasyonu Başkanı Sofia Sakorafa ile Görüştü


Başkanımız Fatih Çintimar Yunanistan Federasyonu Başkanı Sofia Sakorafa ile Görüştü

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Yunanistan Federasyonu Başkanı Sofia Sakorafa’yı SEGAS ofislerinde ziyaret etti .

Başkanların görüşmesinde Çintimar, desteklerinden dolayı Sakorafa’ya teşekkür etti. Sakorafa ise Yunanistan’da gerçekleşen tren kazasıyla ilgili taziye mesajlarından dolayı Türk halkına teşekkür ederek, “Atletizm camiasının bu birlik ve beraberliği sadece böyle felaketlerde değil, her zaman göstermesini temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda uzun atlamada altın madalya elde eden,  son olarak İstanbul’da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda da altın madalya alan  Miltiádis Tentóglou Türkiye’deki depremzedelere insani yardım için kullanılmak üzere çivililerini 20.000€’ya açık arttırmada satarak AFAD’a bağışta bulunmuştu.

Yunanistan Atletizm Federasyonu Başkanı Sofia Sakorafa, bu parayı depremzedeler için AFAD’a yatırıldığına dair ilgili belgeyi Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’a takdim etti. Çintimar aynı zamanda olimpiyat şampiyonu Miltiádis Tentóglou’ya da  Türk halkına yaptığı bağıştan dolayı teşekkür etmek amacıyla bir hediye ve bir mektup teslim etti.

Yayın Tarihi : 27.03.2023 00:00:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.