Haber


2024 Hedef Olimpiyat


2024 Hedef Olimpiyat

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar: Kulüp Yöneticileri, Teknik Kurul, Antrenör ve Olimpik sporcular ile ayrı ayrı ”2024 Hedef Olimpiyat” toplantıları düzenledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun İzmiir Performans Merkezinde toplanan TAF Teknik Kurulu,  Başkan Fatih Çintimar’ın da katıldığı toplantıda Teknik Kurul Başkanı Nihat Bağcı, Teknik Kurul Menajeri Uğur Küçük ile branş koordinatörlerinin de yer aldığı ”2024 Hedef Olimpiyat” konulu toplantı düzenlendi.

”2024 hedef olimpiyat”  konulu toplantı için kulüp başkanları ile görüşmeye Enka, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediye, Batman ve Galatasaray idarecileri katıldı.

Başkan vekili Nihat Bağcı’nın da hazır bulunduğu toplantılara teknik kurul, 17 antrenör, 23  olimpik kadro sporcusu hazır bulundu. Olimpiyat’a gitmesi düşünülen sporcu ve antrenörlerle görüşmeler yapıldı.

 

Yayın Tarihi : 19.03.2023 00:00:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.