Haber


Kros Süper Liginde Erkeklerde Fenerbahçe Kadınlarda Batman Petrol Zirvede


Kros Süper Liginde Erkeklerde Fenerbahçe Kadınlarda Batman Petrol Zirvede

Eskişehir’de düzenlenen Kros Süper Liginde Erkeklerde Fenerbahçe Kadınlarda Batman Petrol Spor Kulübü zirvede tamamlayarak şampiyon oldular.

Kadınlarda 11, erkeklerde 13 takımın mücadele ettiği Kros Süper Liginin finalinde erkeklerde Sezgin Ataç, İsmail Taşyürek, Taner Tunçtan ve Ayetullah Aslanhan’dan oluşan  Fenerbahçe Spor Kulübü ele etiği 14 puanla irincilik kupasını kaldırırken, Abdullah Tuğluk, Ömer Alkanoğlu, Süleyman Bekmezci ve Enbiya Yazıcı’dan oluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 32 puanla ikinci, Hüseyin Can, Murat Emektar, Mert Girmalegese ve Hakan Tazegül’den oluşan Ankara Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Spor Gücü 33 puanla üçüncülüğü elde etti.

Kadınlarda; Sultan Haydar, Bahar Atalay, Sümeyye Erol ve Ruken Tek’ten oluşan Batman  Petrol Spor Kulübü 10 puanla şampiyonluk kupasını alırken, Fenerbahçe Özlem Kaya Alici, Derya Kunur, Burcu Subatan ve Emine Hatun Mechaal Oluşan takımı ile 15 puanla ikinci, Gamze Bulut Duvar, Sabriye Güzel Yurt ve Dile Öztürk’ten oluşan takımı ile Kasımpaşa Spor Kulübü 37 puanla üçüncü oldu.

U20 Kadınlarda, Fenerbahçe birinci, İstanbul Sancaktepe Belediye Spor Kulübü ikinci, İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü üçüncü,

U20 erkeklerde; Fenerbahçe birinci, Batman Petrol Spor Kulübü ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu

U18 Kızlarda ; Fenerbahçe birinci, Batman Petrol Spor Kulübü ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncülü elde etti.

U18 Erkeklerde; Fenerbahçe birinci, Batman Petrol Spor Kulübü ikinci,Kırıkkale Olimpik Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Mix Bayrak yarışında ise; Batman Petrol Spor Kulübü irinci, Gaziantep Belediye Spor Kulüü ikinci oldu.

Süper lig büyük kadınlar

Süper lig büyük erkekler

U18 Kızlar

U18 Erkekler

U20 Kadınlar

U20 erkekler

Mix bayrak

FOTO GALERİ

Yayın Tarihi : 5.04.2023 00:00:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.