Haber


Abdullah Yılmaz "Yılın Spor Adamı" Seçildi


Abdullah Yılmaz "Yılın Spor Adamı" Seçildi

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, 2013 yılının “En İyi Spor Adamı” ödülünü Atletizm Milli Takım Antrenörü Abdullah Yılmaz’a verdi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın yanı sıra TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ile Tokat ASKF Başkanı Gürsel Yıldız’ın katılım sağladığı ve Antalya/Belek’te gerçekleştirilen törende Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun verdiği ödüller sahiplerini buldu.

Tokat’tan Atletizm Milli Takımı’na 5 sporcu kazandıran, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda sporcularının dereceler almasında önemli rol oynayan Atletizm Milli Takım Antrenörü Abdullah Yılmaz’ı Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 2013 yılının “En İyi Spor Adamı” olarak belirledi.

25 yıllık spor hayatının ardından böyle bir ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Abdullah Yılmaz, “Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’na çok teşekkür ediyorum. TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve Tokat ASKF Başkanı Gürsel Yıldız’a çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

  

Yayın Tarihi : 13.12.2013 14:49:48
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.