Haber


Akdeniz Oyunlara Katılacak Kafilenin Dikkatine! (Yeni)


Akdeniz Oyunlara Katılacak Kafilenin Dikkatine! (Yeni)

Mersin-2013

17. Akdeniz Oyunlarında Atletizm Yarışmaları, 26-29 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacaktır.

Bu yarışmalara katılacak kafilede ismi bulunan sporcu, antrenör, sağlık personeli ve yöneticilerin aşağıda belirtilen hususlara uymaları gerekmektedir.

1)  İngiltere’ de yapılacak Avrupa takımlar Şampiyonasına katılan kafiledekilerden Mersin’ e gideceklerin, Mersin’e gidiş uçak biletleri Londra-İstanbul-Adana bağlantılı Federasyon tarafından alınacaktır.

2)  Mersin’ de yarışı biten sporcu ve yöneticiler İl’ lerine dönüş uçak biletlerini (Ankara-İstanbul-İzmir ve Direk Uçuş olan diğer iller) kendileri uygun saat ve ekonomik bilet ücretine göre biletlerini kendileri alacaklardır. Federasyona bilet faturası gönderildiğinde ücreti Mersin’ de mutemet tarafından ödenecektir. Uçak biletlerini alacaklar 18-19-20 Haziran günlerinde biletlerini almış olmalıdır.

3)  18-19-20 Haziran’ da biletlerini kestirenler bilet çıktısını (görüntüsünü) federasyonumuzun atletizmgsgm@gmail.com adresine mail gönderecekler. (Mali onayın hazırlanmasında bu giderler yazılacaktır.)

4)  Uçak biletlerini 18-19-20 Haziran 2013 tarihlerine kadar almayanlar veya alıp da Federasyon mailine göndermeyenlere otobüs rayici üzerinden yol gideri ödenecektir.

5)  Avrupa Milletler Kupası kafilesinde bulunmayan ama Akdeniz Oyunları listesinde bulunan antrenörlerden Mersin’e uçak ile gitmesi gerekenler (Adana’ ya direk uçuşu olan iller) uçak biletlerini 18-19-20 Haziran 2013 günlerinde gidiş-dönüş kendileri alacaklar. Uçak biletlerini 18-19-20 Haziran tarihlerinde alanların ve federasyonumuzun atletizmgsgm@gmail.com mailine çıktısını (görüntüsünü) gönderenlerin uçak bilet ücretleri ödenecek, uçak biletlerini (görüntüsünü) göndermeyenlere otobüs rayici üzerinden yol gideri ödenecektir.

6)  Oyunlar köyünde konaklama yapmayan antrenörlere 26-29 Haziran 2013 tarihlerinde akreditasyon kartı sadece Atletizm yarışmalarına girişte kullanılabilecek şekilde alınmaya çalışılmaktadır. Akreditasyon kartı verilmez ise atletizm yarışmalarına giriş için bilet temin edilip verilecektir. Bu tarihler arasında yasal harcırahları ödenecektir.

7)  Kapanış seremonisine Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğünce verilen takım elbise giyilecektir. Kapanış törenine katılma bilgisi oyunlar sırasında iletilecektir.

8)  Oyunlar süresince yarışmalara gidiş, geliş ve oyunlar köyünde Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü tarafından verilen kıyafetler kullanılacaktır.

9) 17. Akdeniz Oyunları'nda giyilecek kıyafetler, 17.06.2013 tarihinden itibaren Federasyonumuz tarafından kargo aracılığıyla adreslere gönderilmiştir.

Önemli Not: Atletizm Milli Takım Kafilesi Akreditasyon Kartlarını Müsabaka Yardımcısı Halil Oğuz' ile temasa geçerek alabileceklerdir. 

Halil Oğuz İletişim: 0532 252 77 67

Milli Takım Kafile Listesi İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi : 21.06.2013 06:00:42
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.