Haber


Akseki Dağ Koşusu Yapıldı


Akseki Dağ Koşusu Yapıldı

5. Aroma dağ Koşusu Antalya’nın Akseki ilçesinde yapıldı. Aroma'nın sponsorluğunda gerçekleşen 5. Aroma Akseki Dağ Koşusu, büyük erkekler 26, büyük bayanlar 18, genç erkekler 47, genç bayanlar 27, erkek veteranlarda 2 kişi olmak üzere toplam 75 erkek ve 45 bayan sporcu olarak 120 kişi katıldı.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Antalya 23.Dönem Milletvekili Tayfun Süner, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Jandarma Üsteğmen Hacı Ahmet Önder, Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Akseki İlçe Emniyet Amiri Hasan Şahin, Akseki Spor İlçe Müdürü İsmail Kılıç, Aroma Meyve Suları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ceo Mahmut Atom Duruk, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Firal’ da yarışmayı izleyenler arasındaydılar.

Büyük erkeklerde Ercan Muslu 50.49’luk derecesiyle birinci olurken, Adem Karataş 51.10’luk derecesiyle ikinci, Akif Kıtır 51.14’lük derecesiyle üçüncü olmuştur.

Büyük bayanlarda ise Hülya Baştuğ 39.24’lük derecesiyle birinci, Süheyla Adıyaman 39.48’lik derecesiyle ikinci, Yağmur Tarhan 41.08’lik derecesiyle üçüncü olmuştur.  

Her kategoride ilk 3'e giren sporcularının madalyalarını Atletizm Federasyonu verirken, Aroma ise Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Dereceye giren sporcular Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'na katılma hakkı kazandılar.

Yarışma Sonuçları İçin Tıklayınız…

Yayın Tarihi : 21.08.2011 08:51:53
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.