Ankara’da Run'N Roll Organizasyonu Yapıldı

Ankara’da Run'N Roll Organizasyon tarafından ilk kez düzenlenen Run Atakule Koşusu, 04 Mayıs 2025 Pazar günü yapıldı. Pembe Köşk önünden başlayan ve Atakule önünde biten 1600 metrelik tırmanışı olan yarışmaya 200 sporcu katıldı. Etkinlik sonrasında Atakule Çim Teras'ta düzenlenen çeşitli aktivitelerle katılımcılar coşku dolu ve müthiş bir pazar günü yaşadılar.
Genel klasman erkeklerde Mehmet Emin EĞİLMEZ birinci olurken, Mehmet KALYONCU, Yunus Emre AKKUŞ üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Fatma ARIK birinci, Sıdal ASLAN ikinci, Deniz KOYUNCU üçüncülüğü elde etti.
Koşu boyunca enerjinin hiç düşmediği etkinlik, katılımcılara hem rekabetin hem de keyifli bir pazar sabahının tadını yaşattı. Başarılı organizasyon sporseverlerden büyük ilgi gördü ve olumlu geri dönüşler aldı.