Haber


Antrenör Gelişim Semineri İzmir’de


Antrenör Gelişim Semineri İzmir’de

“Avrupa Sprint ve Engelli Konferansının ardından” konulu Atletizm Antrenör Gelişim Semineri İzmir Halkapınar Faal Futbol Hakemleri derneği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Eğitim Kurulu başkanı Mehmet Kale tarafından Malcolın Arnold: Hurdles. Uganda System and 400m Hurdles planing, Benke Blomkvist: Hurdles Development and 100m Hurdles,  Hank Kraaijenhof: Sprint İndividuallisation, Tony Lester Sprints Hosted By Tony Hadley 400m Championships preperatiın , Dr. Ralph Mann : Hurdle and Sprint Biomechanics, Dan Pfaff: Sprints Donavan Bailey 3 Months To Gold’un antrenörlük deneyimlerinin aktarıldığı seminer 38 antrenörün katılımıyla yapıldı.

 

Seminere dinleyici olarak katılan Federasyon Başkanı Mehmet TERZİ Federasyonumuzun Eğitim alanında Seminer ve Panellerle genç antrenör arkadaşlarımızın eğitim ve gelişimlerine verilen önemin bir göstergesi olarak, bu tür çalışmaların devam etmesi gerektiğine inandığını söyleyerek katılımcılara başarılar diledi.

 

Seminere katkılarından dolayı eğitim kurulu başkanı Mehmet Kale’ye plaket verdi.

Yayın Tarihi : 21.05.2011 11:48:51
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.