Haber


Ataköy Atletizm Salonu Sınavda


Ataköy Atletizm Salonu Sınavda

 

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası IAAF Koordinasyon Komitesi Ziyaretinin ikinci gününde toplantılarına devam etti.

 

İlk gün toplantılarının devamı niteliğindeki konular antrenman alanları, ısınma alanları ve tabii ki inşaatı devam eden Ataköy Atletizm Salonu idi. Bunun yanında televizyon yayını ve diğer konularda değerlendirildi. 27-29 Ocak tarihlerinde devam eden Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası sırasında salon denetimini de aralıklarla sürdülürüyor.

 

Dünya Salon Atletizm Şampiyonasından önce 18 Şubatta Ataköy Atletizm Salonunda yapılacak olan Balkan Salon Atletizm Şampiyonası ikinci provamız olacak. Balkan Salon Atletizm Şampiyonasında da salonda eksiklikler olabileceği düşüncesi ile yine prova niteliğinde Şubat ayı sonunda Federasyon deneme yarışmaları yapılması kararı alındı. IAAF Komitesi bu yarışmalar sırasında da İstanbul’da olacaklar. 

Yayın Tarihi : 29.01.2012 10:49:43
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.