Haber


Atatürk Kır Koşusu


Atatürk Kır Koşusu

Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından merhum Beyhan Cenkçi anısına düzenlenen 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu, Çukurbağ Yarımadası´ndan başlayarak, Kaş Cumhuriyet Meydanı´nda sona erdi.

Dört kategoride kız ve erkek takımlarının katılımıyla 527 öğrenci dereceye girmek için yarıştı. Kupa törenine Kaş Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Kaş Belediye Başkan Vekili Ali YİĞİT, Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Birol ENGİN, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat AYDIN, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Cahit SARI, Kaş Sahil Radar Komutanı Teğmen Bektaş AKYOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman AKBULUT, İlçe Mal Müdürü Hüseyin AVCI, Özel İdare Müdürü Ahmet KORKUT, İlçe Turizm Müdürü Mustafa AYDIN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali TÜRKOĞLU, okul müdürleri,  öğretmen, öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Tören sırasında konuşma yapan Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kaş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29.11.2012 tarihinde başlayan Satranç Turnuvasını ve 19.12.2012 tarihinde yapılan Masa Tenisi Turnuvasının ilçede ilgi gördüğünü, Atatürk Kır Koşusuna katılan öğrenci sayısının 527 olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, katılan öğrencileri tebrik etti, öğrencilerimizin hazırlayan öğretmenlerimize ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Kapankaya sözlerini şöyle tamamladı: “ Ulu Önderimizin "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" vecizesine uygun olarak centilmence yarışan öğrencilerimizin gelecek yaşantılarında da başarılı olmasını temenni ediyor, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dilerim”.

Yayın Tarihi : 1.01.2013 07:00:37
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.