Haber


Atletizm Milli Takımı antrenörü Çağrı Oflaz Son Yolculuğuna Uğurlandı


Atletizm Milli Takımı antrenörü Çağrı Oflaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atletizm Milli Takımı antrenörlerinden Çağrı Oflaz'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Kayseri Şehir Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından Kadirli ilçesi Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi'ndeki babaevine getirilen Oflaz'ın naaşı, daha sonra cenaze töreni için Asri Mezarlık'a götürüldü.

Törene, Oflaz'ın eşi Zuhal, 5 yaşındaki oğlu Eymen ve yeni doğmuş kızı Ceylin ile Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kadirli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal, Oflaz'ın mesai arkadaşları ve sporcular katıldı.

Oflaz'ın naaşı, cenaze namazının ardından Osmaniy'de defnedildi.

Milli takım antrenörü Oflaz, bir yakınının cenazesine katılmak üzere gittiği Kayseri'deki evinde kalp krizi geçirmişti. Kayseri Şehir Hastanesinde tedaviye alınan Oflaz, müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

Yayın Tarihi : 19.06.2023 20:48:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.