Haber


Atletizmin Geleceğine Yön Verecek Olan Genç Antrenörlerimize Antalya' da Antrenman Çalışmaları


Atletizmin Geleceğine Yön Verecek Olan Genç  Antrenörlerimize Antalya' da Antrenman Çalışmaları

04 - 24 Aralık 2014 tarihleri arasında devam eden Türkiye - Ukrayna Sprint Milli Takım hazırlıklarını tamamlayan ülkemizin değişik illerinden gelen genç antrenörlerimizle deneyimli ve üst düzey Antrenörlerimiz ile buluşturup 18 Aralık 2014 tarihlerinde başlayan teorik ve uygulamalı yapılan antrenman çalımasının ilk gününde yabancı sprint antrenörlerimizden Fausto RIBIRO sprint tekniklerini, Milli Takım Antrenörü Oleg MUKHIN 200m branşı için yıllık antrenman planlamalarını nasıl olması gerektiğini anlatırken, ikinci gün Ukrayna sprint Milli Takım Baş Antrenörü Viktor BRYZGIN genç ve istekli antrenörlerimize uygulamalı olarak antrenman çalışmalarına devam etmiştir.

Bu eğitimlerin yanı sıra 4 x 100 m bayrak takımı çalışmalarını sprint alt yapı teknik koordinatörü Ahmet Ali BAŞ ise EAA sprint Seminer notları ve papendel Test sonuçları analizi ile kuvvet çalışmalarını hem teorik hem de uygulamalı olarak anlattı, pazar günü bitecek olan uygulamalı Antrenör Sprint çalışmalarında Milli Takım Antrenörlerimizden Hakan BECEREN Kuvvet antrenmanlarını, Alper BAŞYİĞİT ise 400m yıllık Antrenman planlamasını uygulamalı ve teorik olarak anlatacaklardır. Çalışmanın Son Günü Genel Tartışma, Görüş ve Öneriler ile son bulacaktır. Federasyon başkanımız Fatih ÇİNTİMAR, Başkan Vekilimiz Yasin TAŞ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali AKSU 20 Aralık 2014 tarihinde çalışmaları yerinde incelemek üzere kamp ve eğitim çalışmalarına katılacaktır.

" TÜRK MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİMİZE KATKI SAĞLAYACAK"

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih ÇİNTİMAR' ın Antrenörlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacağını söyleyerek projenin belirli aralıklarla tüm branşlarda uygulanmasını istedi. Türk Atletizmin Daha Hızlı - Daha Güçlü - Daha Yükseğe çıkabilmesi için en önemli  temel yapı parçası olan Atletizme gönül veren istekli ve çalışkan olan antrenörlerimizin eğitimlerinden geçeceğine inanıldığı için projenin devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir.

[gallery link="file" ids="13284,13285,13286,13287,13288,13289,13290,13291"]

Yayın Tarihi : 20.12.2014 02:44:08
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.