Haber


Katılım Listeleri ve Yarışma Programı Belli Oldu


Katılım Listeleri ve Yarışma Programı Belli Oldu

atma

Uluslararası yarış takviminde yer alan Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası, 16-17 Şubat’ta Mersin’de yapılacak. Şampiyona ile eşzamanlı olarak Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi de düzenlenecek.

17. Akdeniz Oyunları’nın heyecanın sardığı Mersin, ilk ciddi sınavını, Atmalar Kış Şampiyonası ve Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi’nde verecek.

Mersin ile adı özdeşleşmiş eski Milli atlet Seyfi Alanya’nın isminin verildiği Atmalar Kış Şampiyonası’nın 1. Kademesinde 16 Yaş Altı, Yıldızlar, Gençler, 23 Yaş Altı ve Büyükler kategorilerinde yarışacak atletler, dereceye girmek için yeteneklerini sergileyecek.

Yarışmalar, Nevin Yanıt Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Yıldızlar Atmalar Ligi de Yapılacak

Şampiyona ile birlikte Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi 1. Kademe yarışmaları da eşzamanlı olarak Mersin’de yapılacak.

Nevin Yanıt Spor Kompleksi’nde düzenlenecek yarışmalar tüm kulüplere açık olurken, iki kademe olarak yapılacak yarışmalarda takımlar, 1996-1997-1998-1999 doğumlu sporcular ile mücadele edecek. Takımların bu kademede elde edeceği puanlar 2. Kademe yarışmalarına taşınacak ve puan sıralamasında ilk sırada yer alan takım şampiyon olacak.

Disk ve çekiç atma eski Türkiye rekortmeni Milli atlet Nurullah İvak’ın adını taşıyan 2. Kademe (Final) yarışmaları, 11-12 Mayıs günlerinde Bursa Olimpik Atletizm Sahası’nda yapılacak. Aynı günlerde ferdi sporcuların yarışabileceği Atmalar Kış Şampiyonası da düzenlenecek.

4 Branşta Yarışmalar Düzenlenecek

16 Şubat’ta saat 08.30’da yapılacak açılış seremonisi ile başlayacak Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası ve Kulüplerarası Yıldızlar Ligi’nde Gülle, Cirit, Çekiç ve Disk Atma branşlarında yarışmalar düzenlenecek.

İki gün sürecek yarışmalar saat 09:00’da başlarken, birinci gün 17:00’de, ikinci gün ise 14:30’da sona erecek.

Yarışma Programı için Tıklayın (Güncellenmiştir)

Katılım Listeleri

Yayın Tarihi : 14.02.2013 00:01:55
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.