Haber


Ayakkabıların Hep Koşsun İstiyorsan: Atma, Paylaş!


Ayakkabıların Hep Koşsun İstiyorsan: Atma, Paylaş!

Team-İstrunbul-Atma-Paylaş-manşet

Spora gönül verenlerden oluşan Team İstrunbul, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun desteği ile “Atma, Paylaş!” kampanyası düzenliyor. 

Profesyonel yaşamlarının yanı sıra sporun farklı dallarına ama özellikle koşu sporuna gönül veren ve bugün itibariyle üyesi 500’ü bulan Team İstrunbul ekibi, bu kez sadece koşmakla kalmayıp, başkalarının da daha iyi şartlarda koşabilmesi için bir kampanyaya imza atıyor.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun da desteklediği kampanyanın sloganı; “Ayakkabıların hep koşsun istiyorsan: Atma, Paylaş”

Siz de Türkiye’nin çeşitli illerindeki sporculara gönderilmek üzere kampanyaya katılabilir, atletizm sporuna yönelik ve kullanılabilir durumdaki her çeşit spor malzemesini bağışlayarak bir genç sporcunun hayaline ortak olabilirsiniz.

Unutmayın! Küçük bir destek, büyük bir hayal gerçekleştirebilir.

Kampanyaya katılmak isteyenler; spor ayakkabı ve kıyafetleri temizlenmiş bir şekilde 30 Haziran 2013 tarihine kadar malzeme teslim noktalarına bırakabilirler.

Toplanan malzemelerin tasnifi ve dağıtımı İstanbul, Ataköy’de bulunan Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’ndan yapılacaktır.

Malzeme Teslim Noktaları için Tıklayın

Team İstranbul Sayfası için Tıklayın

Yayın Tarihi : 11.06.2013 11:53:28
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.