Haber


Bakan Özak’ın Atletizm Ziyareti


Bakan Özak’ın Atletizm Ziyareti

Trabzon tüm hızı ile 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpik Festivaline (EYOF) hazırlanıyor.

 

Atletizm Branşı 25-29 Temmuz tarihlerinde Söğütlü Atletizm sahasında yapılacak. Tesis kullanımı, hakemler, gönüllüler, Milli Takım Sporcuları, Antrenörler ve diğer konularda EYOF’un en iyi şekilde organize edilmesi amacı ile Türkiye Yıldızlar Ligi Final Yarışmalarının 02-03 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılmasına karar verildi.

 

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz ÖZAK’ta EYOF için yapılan hazırlıkları yakından takip ediyor. Festivalin ülkemize yakışır şekilde organize edilmesi için yarışmalar sırasında Söğütlü Atletizm sahasını ziyaret etti. Hem yarışma öncesi, hem de yarışmanın ilk günü sahayı ve sporcuları ziyaret eden ÖZAK her konu ile yakından ilgilendi, sporcularla sohbet etti.

 

Kulüplerarası Yıldızlar Ligi Atletizm Final Yarışmaları

1.Gün Sonuçları

 

Bayanlar

Erkekler

 

Yayın Tarihi : 3.07.2011 08:00:02
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.