Haber


Balkan Şampiyonası Eskişehir’de


Balkan Şampiyonası Eskişehir’de

Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası bugün (21 Temmuz) yapılan açılış töreni ile Eskişehir'de başladı.

Şampiyonanın açılış törenine Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Vali Yardımcıları Aydın Tetekoğlu ve Ömer Faruk Günay, Tepebaşı Belediye Başkanı Dr Ahmet Ataç, Sarar ve Tekvando Federasyonu Yönetin Kurulu Üyesi Alaattin Sarar, Federasyonumuz Başkan Vekili Erguder UZUN, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof Dr Hasan Durucasu, Erhan Başoğlu, Barbaros Firal ve Genel Sekreter Nihat Doker katıldı.

Açılış konuşmasında 2012 Londra olimpiyat Oyunlarına katılacak Milli Takım Sporcularımız ve Balkan ülkeleri sporcularının son provalarını Eskişehir de yaptıklarını vurgulayan Başkan Vekili Ergüder UZUN tüm katılımcılara başarılar diledi.

Londra Kadrosu da Eskişehir’de

03 Ağustos ta başlayacak olan 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Atletizm Milli Takımında yer alan sporculardan Avrupa Şampiyonu Nevin Yanıt (100m engelli), Avrupa Şampiyonası finalistleri ve Türkiye rekortmenleri Burcu Ayhan (yüksek atlama), Hüseyin Atıcı (gülle atma), Tuğçe Şahutoğlu (çekiç atma), Sema Apak, Birsen Engin, Özge Akın, Elif Yıldırım, Meliz Redif (4x400m) Eskişehir'de mücadele eden sporcularımız arasındalar.

 

İlk gün yapılan yarışmalarda Milli Takım Sporcularımız ön sıralarda yer aldılar.

1.Gün Yarışma Sonuçları

Bayanlar

Erkekler

 

 

 

 

 

 

 

Yayın Tarihi : 21.07.2012 20:29:51
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.