Haber


Balkan Şampiyonası Ulaşım Programı


Balkan Şampiyonası Ulaşım Programı

balkansalon

Balkan Atletizm Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerin katılımıyla bu yıl 66. kez düzenlenecek Balkan Şampiyonası, 27-28 Temmuz günlerinde Bulgaristan’da yapılacak.

Stara Zagora kentinin ev sahipliği yapacağı şampiyonaya gidecek milli takım kafilemize ilişkin ulaşım programı aşağıdaki gibidir:

Ulaşım karayolu ile gerçekleştirilecek olup Ankara ve İstanbul’dan otobüs kalkacaktır.

- Ankara’dan kalkacak olan otobüs 25 Temmuz 2013 tarihinde saat 07:00’de Türkiye Atletizm Federasyonu binası önünden hareket edecek. İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’na gidecek otobüs, oradan da Edirne Kamp Eğitim Merkezi’ne doğru yola çıkacak. Güzergâh üzerinde verilecek yemek molasına ardından kafile, Bulgaristan’ın Stara Zagora kentine hareket edecektir.

- İstanbul’dan otobüse binecek olan sporcu ve antrenörlerin, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda, 25 Temmuz Perşembe günü, saat 11:30’da hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yayın Tarihi : 22.07.2013 17:12:11
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.