Haber


Başbakan "En Az Üç Atlet" Dedi...


Başbakan "En Az Üç Atlet" Dedi...

Olimpiyat Şampiyonu atlet Aslı Çakır Alptekin, 2.5 yıl önce evlendiği fakat düğün töreni yapmadığı eşi ve antrenörü İhsan Alptekin ile nikahını tazeledi. Üsküdar Evlendirme Dairesi’nin bahçesinde yapılan törene Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara,  Federasyonumuz As Başkanı Hüseyin Yıldırım,Genel Sekreter Nihat Doker,Teknik Kurul Başkanı Muharrem Or,antrenörler,atletler ile İhsan-Aslı Çakır Alptekin çiftinin ailesi ve yakınları katıldı. 

Düğün salonunda sahneye çıkan Aslı Çakır Alptekin, “Bütün dünyaya 80 bin seyircinin önünde İstiklal Marşı’nı okutmak için bugünü erteledik. Değerli başbakanımız ve eşlerinin de katılımıyla çok güzel oldu. Onlara da tekrar teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz. Açıkçası bu, yarıştan daha heyecanlıymış” dedi.

Genç çiftten 3 çocuk beklediğini ifade eden Başbakan Erdoğan, “Tabii bu gecenin anlamında, şuan da tabi bir şey daha söyleyeceğim ama bilemiyorum. Onda zorlanıyorum. İnşallah, onların atletler yetiştirmeleri lazım. En az 3 tane diyorum. Çünkü bu atletlere de çok ihtiyaç var. Atletten atletler meydana gelmesi lazım” dedi.

Yayın Tarihi : 8.10.2012 20:15:07
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.