Haber


Başbakan Ödüllendirdi...


Başbakan Ödüllendirdi...

Sporcular AK PARTİ Grup Toplantısı'na katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ve Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ülkemize madalya kazandıran sporcuları kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ile Sırbistan'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular TBMM'de AK PARTİ Grup Toplantısı'na katıldı.

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda Gümüş madalya kazanan İlham Tanui Özbilen ve bronz madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Taha Akgül, bronz madalya kazanan güreşçiler Serhat Balcı, Ahmet Peker ve Ferhat Üçüncü'yü  AK PARTİ  Milletvekilleri ve grup toplantısını izleyenler alkışladı.

Avrupa üçüncüsü olan güreşçi Elif Jale Yeşilırmak'ı soran Başbakan Erdoğan'a yurt dışında olduğu söylenirken, Erdoğan da tüm sporcuların başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.

Yayın Tarihi : 22.03.2012 14:59:12
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.