Haber


Başkan Çintimar Erzurum kampını ziyaret etti


Başkan Çintimar Erzurum kampını ziyaret etti

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) kamp yapan mesafeler ve olimpik kadrodaki milli takım sporcularımızı ziyaret etti. 
Erzurum Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi ile birlikte yaptığı ziyarette milli sporcularımızla sohbet eden Başkan Çintimar, “Önümüzde çok büyük iki organizasyon var. Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası öncesi bazı branşlarımız ülkemizde, bazıları yurt dışında kamp yapıyorlar. Hedefimiz ortak: Bu büyük organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmak, ülkemizi gururlandırmak. Kamp çalışmalarının son derece verimli geçmesi, sporcularımızın hırsı ve form durumları bize mutlu ediyor” diye konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığının her konuda büyük desteklerini gördüklerinin altını çizen Başkan Çintımar, “Sporcularımızdan tek beklentimiz çok çalışıp yeteneklerinizi ortaya koymanız ve ülkemizi gururlandırmanız. Hepinize güveniyoruz. Bakanlığımızın yanı sıra her konuda destek veren Spor Bakanlığımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze, Spor İl Müdürlüklerimize, kulüplerimize, branş koordinatörlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yayın Tarihi : 6.04.2024 22:33:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.