Haber


Cumhuriyet Meydanında Açılış


Cumhuriyet Meydanında Açılış

Avrupa Takımlar Şampiyonası 1. Lig yarışmaları için yapılan açılış töreni İzmir Cumhuriyet Meydanında halkın, organizasyona katılan ülke temsilcileri  ve sporcuların katılımıyla başladı.

Tören saygı duruşu, istiklal marşı ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet TERZİ’nin açılış konuşmasıyla devam etti.

Mehmet TERZİ bu şampiyonanın ülkemizin güzel şehri İzmir'de yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. İzmir halkını yarışmaları izlemek ve milli takımımıza destek vermek için çağırdı.Katılan tüm ülke takımlarına ve milli takımımıza başarı dileklerinde bulundu.

 

Açılış töreninin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrasının mini konseri ile ortamı renklendirdi. Valilik, Belediye Başkanlığı yetkilileri konseri izleyenler arasındaydılar.

 

Yayın Tarihi : 17.06.2011 21:35:48
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.