Haber


Binnaz Uslu’nun Durumu İyiye Gidiyor


Binnaz Uslu’nun Durumu İyiye Gidiyor

 

Binnaz-Uslu

Avrupa Takımlar Şampiyonası için gittiği İngiltere’de yaşadığı rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yaklaşık 10 gün yoğun bakımda tutulduktan sonra Türkiye’ye getirilen Binnaz Uslu’nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Sağlık Bakanlığı’nın temin ettiği özel ambulans uçak ile Ankara’ya getirilen ve tedavisine Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edilen milli atlet, yoğun bakımdan çıkartılarak normal servis odasına alındı.

17. Akdeniz Oyunları’nın ardından Ankara’ya giden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Genel Sekreter Nihat Doker, TAF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yavuz Yıldız, TAF Ankara Şube Müdürü İhsan Mert, milli sporcular Tuğba Koyuncu ve Kemal Koyuncu, Binnaz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yoğun tedavi döneminin ardından ilk kez ziyaretine izin verilen Binnaz Uslu’nun ilk sözleri, “Sizleri üzdüğüm için özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Ne olduğunu bilemediğim şeyler yaşadım” oldu.

Milli sporcumuzun yaşadığı bu süreçte devletimizin gücünü göstererek sağlık problemleriyle ilgilenen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a; Newcastle’dan özel ambulans uçak ile Türkiye’ye getirilmesinde emekleri olan, Binnaz Uslu’nun yoğun bakım sürecinde yanında bulunan Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Coşkun ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Ergüder Uzun’a çok teşekkür ediyoruz.

Binnaz Uslu’ya da acil şifalar diliyor, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşarak pistlere, arkadaşlarının arasına katılmasını temenni ediyoruz.

[flagallery gid=29 name=Gallery]

Yayın Tarihi : 1.07.2013 16:22:58
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.