Haber


ÇOCUK ATLETİZMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜN KURUL TOPLANTISI İZMİR’ DE YAPILDI.


ÇOCUK ATLETİZMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜN KURUL TOPLANTISI İZMİR’ DE YAPILDI.

Atletizm Federasyonu Başkanlığı bünyesinde oluşturulan “Çocuk Oyunları Koordinatörlüğü” kurul üyeleri 18 Temmuz 2014 Cuma günü İzmir Halkapınar’ı spor salonun da saat 11.00 de bir araya gelerek çalışmaları hakkında bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

Çocuk Oyunları Koordinatörü Sayın Necdet Ayaz başkanlığında yapılan toplantıya, Sayın H.Ahmet Pekel, Mehmet Tümkan, Yusuf Söğütlü, Suude Dalkılıç, Özden Aydın, Nihat Bağcı, Ercan Haslofça, Ali Güreş, Levent Gençler ve Mehmet Güneş katılmıştır.

Toplantı belirlenmiş olan gündem  doğrultusunda saat 11.00 de başladı. Saat 18.00 de bitirildi.

YAPILAN TOPLANTIDA:

• Kurul Üyelerine IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Semineri projesi ile ilgili genel bilgiler koordinatör Sayın Necdet Ayaz tarafından verildi.

• 2014 Mayıs ayından bu güne kadar Ankara’da (2 ), İstanbul’da (1 ),Konya’nın Ereğli İlçesin de (1) ve Elazığ’da (1) olmak üzere toplam beş kez organize edilmiş olan IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Seminerleri ayrı ayrı değerlendirildi.

* Yapılan değerlendirmeler sonucunda da bundan sonra organize edilecek olan IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Seminerlerine Üniversitelerin Beden Eğitim ve Antrenörlük Bölümünde ki son sınıf öğrencilerinin ağırlıklı olarak  dâhil edilmesinin yararlı olacağı kararlaştırıldı.

• IAAF ile önceki federasyon arasında 2011 yılında imzalanmış bulunan protokol de belirtilmiş olan 45 Eğitim Kursunun verilebilmesi şartının yıl sonuna kadar tamamlanabilmesi kararlaştırıldı.

• Sayın Başkanımız tarafından Çocuk oyunları projesi için yaptırılması planlanan malzemelerin özellik ve sayıları görüşülerek kararlaştırıldı.

• IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim seminerlerini Mayıs 2014 ten bu güne kadar başarılı bir şekilde vermiş olan Eğitim Kurulu Üyelerimizden Sayın H. Ahmet Pekel ile Sayın Ertay  Seyrek’e Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih Çintimar adına teşekkür plaketi verildi. Plaketi Sayın Başkan adına Çocuk Oyunları Koordinatörü Sayın Necdet Ayaz verdi. (Sayın Ertay Seyrek’in okulunda ki sınav nedeni ile toplantıya katılamamış olduğu için plaketi daha sonra kendisine verilecektir.)

• Yarınlarımızın teminatı olan çocuk ve gençlerimiz için IAAF tarafından hazırlanmış olan bu önemli Projenin geliştirilmesi ve ülke genelinde etkin bir şekilde yapılabilmesinin yanı sıra 2015 yılında “ÇOCUK OYUNLARI” adı altında bir Proje’nin de hazırlanabilmesi de toplantıda kararlaştırıldı. [gallery link="file" columns="4" ids="9052,9053,9054,9055,9056,9057,9058,9059"]

Yayın Tarihi : 23.07.2014 10:15:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.