Haber


Çoklu Branşlar Salon Türkiye Şampiyonasının Açılış Töreni Yapıldı


Çoklu Branşlar Salon Türkiye Şampiyonasının Açılış Töreni Yapıldı

TAF Başkanı Fatih Çintimar,’’ Çoklu Branşlar salon Türkiye şampiyonasına katılan, kulüp başkanlarımıza, Yöneticilerine ve emeği geçen tüm antrenörlerimize teşekkür ediyor ve sporcularımıza başarılar diliyorum,’’dedi
17-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek olan U14,U16,U18,U20 ve Büyükler çoklu branşlar yarışmaları başladı. Bursa Osmangazi Atletizm salonunda başlayan çoklu branşlar  salon Türkiye şampiyonasına 34 İlden, 227 Sporcu katılıyor.  İki gün sürecek olan şampiyonada 108 kadın  ve 119 erkek sporcu şampiyonaya katılıyor.
Çoklu branşlar salon Şampiyonasın açılış törenine Bursa gençlik ve spor il müdürü Rahmi Aksoy, TAF Başkanı Fatih Çintimar, Osmangazi spor ilçe müdürü Mesut Köse, TAF yönetim kurulu üyesi Nihat Bağcı, TAF danışma kurulu üyesi Muzaffer Karadeniz, TAF MHK başkanı Halil Oğuz katıldı. 
BAŞKAN ÇİNTİMAR,’’CAMİAMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
Açılış töreninde konuşan TAF Başkanı Fatih Çintimar,’’ Çoklu Branşlar Salon Türkiye şampiyonasına katılan tüm sporcu ve antrenörlerimize hoşgeldiniz diyerek başarılar diledi. 
Başkan Çintimar, Çoklu Branşlar için bizlere salonu açan gençlik ve spor il müdürümüze, ilçe müdürümüze teşekkür ediyorum diyerek şu konuşmayı yaptı:
‘’Çoklu branşlar tarihimizin en çok katılımlı şampiyonasını Bursa’da gerçekleştirmekten camiamız adına çok mutluyuz. 227 sporcumuz U14,U16,U18,U20 ve Büyükler kadegorilerinde yarışacak. Bu bir rekordur. Çoklu branşlarda sporcu bulamazken bugün burada 227 sporcumuz yarışıyor. Kulüp başkanlarımıza, Yöneticilerine ve emeği geçen tüm antrenörlerimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum,’’dedi

FOTO GALERİ

Yayın Tarihi : 17.02.2024 16:16:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.