Haber


Dağ Koşusu Bursa’da Yapıldı


Dağ Koşusu Bursa’da Yapıldı

07 Haziran 2011 tarihinde Bursa’da yapılan Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası yarışmaları tamamlandı.

Yarışmayı izleyenler arasında Atletizm Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Muharrem OR, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer GÜMÜŞ ve Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Erhan BAŞOĞLU ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Halil OĞUZ ve TAF Dağ Koşuları Koordinatörü Hasan BABAÇ' da bulundu.

Yarışmalarda Genç Kızlarda 30, Genç Erkeklerde 38, Büyük Bayanlarda 13 ve Büyük Erkeklerde 23 olmak üzere toplamda 104 sporcu katıldı.

Genç Kızlarda Yasemin CAN (Gümüşhane) (00:22:07), Büyük Bayanlarda Burcu Büyükbezgin (Afyon) (00:51:34) luk dereceleriyle kategorilerinde birinci olurken; Genç Erkeklerde Sönmez Dağ (Bitlis) (00:42:42) büyük erkeklerde ise  Süleyman Büyükbezgin (01:00:41) ‘lik dereceleriyle kategorilerinde birinci oldular.

Kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini; Genç Bayanlarda ilk üç dereceye giren sporculara Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Hamza ÇELİK, Genç Erkeklerde ilk üç dereceye giren sporculara TAF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan BAŞOĞLU, Büyük Bayanlarda ilk üç dereceye giren sporculara TAF Dağ Koşuları Koordinatörü Hasan BABAÇ ve Büyük Erkeklerde ilk üç dereceye girenlere ödüllerini taf  mhk üyesi Süleyman Doğaner TAF Dağ Koşuları Sorumlusu Bülent Şenkibar  tarafından verildi.

Yarışma Sonuçları İçin Tıklayınız...

Yayın Tarihi : 7.06.2011 13:37:41
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.