Haber


Disiplin Kurulu Toplandı...


Disiplin Kurulu Toplandı...

 

21 Ekim 2012 tarihinde yapılan Federasyon Başkanlığı seçiminde oluşan yeni Disiplin Kurulu ilk toplantısını ve görev dağılımlarını yapmıştır.

Başkan                        Av. Ömer Remzi ARIKAN

Başkan Vekili             Av.İhsan YEŞİLYURT

Raportör                     Av.Yasin Bahadır AKYÜREK

Üye                             Av.N.Müge BAHÇEKAPILI KAYMAK

Üye                             Av.Doç.Dr. Devrim GÜNGÖR

Kurul Gündeminde bulunan Alemitu BEKELE DEGFA’nın ek savunma raporlarını tekrar incelemiş ve kararlarını raporlarında belirteceklerdir.

Pınar SAKA’nın 2012 Londra Olimpiyatları sırasında, Federasyon Başkanı hakkında gazeteye verdiği “Tehdit Edildim” haberi ve asılsız bilgileri içeren şikayet mektubundan dolayı “15 gün+15 gün olmak üzere toplamda 30 gün yarışmalardan men cezasının Tahkim Kuruluna yapılan itirazın red edilmesi ve Meryem ERDOĞAN’ın 2 yıl yarışmalardan men cezası alması nedeniyle Antrenörü Öznur DURSUN HATİPOĞLU’na verilen 2 yıl hak mahrumiyeti cezasının Tahkim Kurulunca da red edilmesi konuları görüşülmüştür.

Yayın Tarihi : 6.12.2012 14:06:29
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.