Haber


Doğu ve Güneydoğu İlleri Yaz Spor Oyunları’nda Buluşuyor


Doğu ve Güneydoğu İlleri Yaz Spor Oyunları’nda Buluşuyor

Doğu-İlleri-Yaz-Spor-Şöleni

Bu yıl 8.'si düzenlenecek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'nda Atletizm yarışmaları, 4 Temmuz Perşembe günü, Mardin’de yapılacak.

2-7 temmuz günleri arasında atletizm, badminton, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, judo, tekvando, masa tenisi ve işitme engelliler futbol branşlarında yapılacak oyunlar, 6 gün sürecek. Oyunlar kapsamında düzenlenecek atletizm yarışmalarında 1996 ve daha küçük doğumlu sporcular mücadele edebilecek.

22 ilin oluşturacağı karmalarla yer alacağı yarışmalarda, kızlar 100m, 800m, yüksek atlama, uzun atlama ve gülle atma; erkekler de 100m, 1500m, yüksek atlama, uzun atlama ile gülle atma branşlarında ter dökecek.

Yarışmalarda, puan sisteminin uygulanacak.

Kayıtlar Teknik Toplantı’da

Yarışmaların kayıtları, 3 Temmuz Çarşamba günü, Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirleyeceği yerde yapılacak Teknik Toplantı esnasında yapılacaktır.

İl takımlarının, toplantı esnasında yapılacak kayıtlarda zaman kaybı yaşamaması adına hazırlıklarını yaparak gelmeleri önemle rica olunur.

Katılacak iller:
Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Tuncel, Van, Şırnak.

Statü için Tıklayın

Yayın Tarihi : 19.06.2013 13:56:55
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.