Haber


Doğu’nun Yıldızları Erzurum’da Belirlenecek


Doğu’nun Yıldızları Erzurum’da Belirlenecek

Doğunun-Yıldızlar-Atletizm-Yarışmaları-2013-manşet

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Doğu’nun Yıldızları Atletizm Yarışmaları, 15-16 Haziran günlerinde Erzurum’da yapılacak.

29 ilin yer alacağı yarışmalarda oluşturulacak İl takımları, dereceye girebilmek için mücadele edecek.

100, 200, 400, 800, 1500 ve 3000 metre ile gülle atma, cirit atma, disk atma, uzun atlama, yüksek atlama, 2000 metre yürüyüş, 4x100 ve Balkan Bayrak branşlarının yapılacağı yarışmalarda 1996, 1997, 1998 ve daha küçük doğumlu sporcular katılabilecek.

Sporcular, bayrak yarışı hariç en fazla iki branşta yarışabilecek. Puan sisteminin uygulanacağı yarışmalar sonunda ilk üç dereceyi yapan takımlara kupa verilirken, ferdi olarak branşlarında ilk sırayı alan sporculara da madalya takdim edilecek.

Yarışmalara Katılacak İller:

Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Mardin, Elazığ, Malatya, Batman, Siirt, Şırnak, Sivas, Rize, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Kars, Iğdır, Ardahan, Kilis, Tokat, Ağrı, Bayburt ve Artvin.

Son Kayıt Tarihi: 13 Haziran Perşembe

Yarışmaların kayıtları internet üzerinden yapılacaktır. Yarışmalara katılacak il takımları, aşağıda yer alan Kayıt Formu’nu doldurduktan sonra taf-teknikkurul@hotmail.com adresine elektronik posta aracılığıyla göndererek kayıtlarını yaptırabilirler. Kayıtlar, 13 Haziran Perşembe günü, saat 24:00’te sona erecek.

Belirtilen gün ve saatten sonra kayıt yapılmayacaktır.

Yarışmaların Teknik Toplantısı, 14 Haziran Cuma günü, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirleyeceği salonda yapılacaktır. İnternet üzerinden yapılacak kayıtların son kontrolü ve teyit edilmesi gerektiğinden toplantıya katılım zorunludur.

Teknik Toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı kesinlikle yapılmayacaktır.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Yayın Tarihi : 2.06.2013 10:18:07
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.