Haber


Dünya Gençler Şampiyonası Milli Takım Kafilesi ve Ucuş Saatleri


Dünya Gençler Şampiyonası Milli Takım Kafilesi ve Ucuş Saatleri

 

 

 

 

 Dünya Gençler Şampiyonası 10-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecektir. 

 

Şampiyonaya katılacak olan Milli Takım Kafilemizin isim listesi ve uçak iç hat parkur bilgileri ekte yer almaktadır. Kafilemiz 08 Temmuz Pazar günü illerinden Barselona’ya hareket edecek ve 16 Temmuz 2012 tarihinde yurda dönecektir. Sporcularımız seyahatleri sırasında Federasyonumuz tarafından verilen beyaz NIKE tişört ile, NIKE seremoni eşofmanı altını (siyah) giyeceklerdir. 

 

Kafilemizin pasaport, uçak parkuru, izin, malzeme ve diğer işlemleri için en kısa sürede Federasyonumuz ile irtibata geçmesini rica eder, şampiyonada başarılar dileriz.

 

Not: Emniyet müdürlüğünden yapılan bildiriye göre Hizmet Damgalı Pasaport Defterinin yeterli sayıda bulunmadığı ve ihale sürecinde oldukları nedeni ile kişilerin pasaportlarını teslim almasının süresinin uzayabileceği bildirilmiştir. Bu nedenle henüz pasaportunu teslim almayan sporcu yada antrenörümüz var ise acilen Federasyonumuz ile irtibata geçmesini önemle rica ederiz.

   

Milli Takım Kafilesi İsim Listesi...

Yayın Tarihi : 5.07.2012 08:40:56
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.