Haber


Dünyanın Hızı İstanbul'da!


Dünyanın Hızı İstanbul'da!

Ataköy Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda 25 Şubat Perşembe günü yapılacak olan Uluslararası Salon Atletizm Yarışması Athletics Istanbul, atletizmseverlere yepyeni bir heyecan yaşatacak. Türkiye Atletizm Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. tarafından ortaklaşa organize edilecek Athletics Istanbul Salon Atletizm Yarışmaları'nda 18 farklı ülkeden 150 atlet yarışacak. Athletics Istanbul'da geçen haftaki Türkiye Salon Şampiyonası'nda rekor kıran Yavuz Can, Emel Dereli, Batuhan Altıntaş, Demet Parlak gibi atletlerin yanında Yunanistan'dan 5.60'lık dereceye sahip sırıkçı Dimitri Patsukakis, Litvanyalı eski dünya beşincisi 800'cü Egle Balcuinaite, İtalyan kadın sprinter Audrey Alloh da yer alacak. 25 Şubat Perşembe günü saat 12:00-16:00 arasındaki müsabakalaraynı zamanda 27 Şubat'taki Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nın da provası niteliğinde olacak. Athletics İstanbul'da toplam 18 yarışma yapılırken, müsabakalar 4x400 bayrak yarışmalarıyla sona erecek. Müsabakaların yapılacağı Ataköy Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda turnuva öncesi bir de basın toplantısı gerçekleştirilecek. 24 Şubat Çarşamba düzenlenecek basın toplantısına Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Rio Olimpiyatı'na gidecek olan Sporcumuz Emel Dereli ve Türkiye Rekortmeni olan sporcularımızdan Yavuz Can ve Demet Parlak katılacak.  
YER: ATAKÖY ASLI ÇAKIR ATLETİZM SALONU TARİH:  24 ŞUBAT ÇARŞAMBA  SAAT: 13.00- 14.00  KOKTEYL? SAAT: 14.00- 14.30 ATHLETİCS İSTANBUL BASIN TOPLANTISI

Yayın Tarihi : 23.02.2016 16:46:04
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.