Haber


Eğlenmek Onların Hakkı!


Eğlenmek Onların Hakkı!

GSGM BASIN - Gündüz yarış pistinin tozunu atan Milli atletlerimiz, gecede dans pistinde Süper Lig’e çıkmanın sevincini doyasıya yaşadılar. Avrupa Atletizm Şampiyonası 1. Lig yarışlarına katılan 12 ülkenin de yer aldığı kokteylde atletler, iki günün yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attılar.

İzmir’de yapılan ve iki gün süren Avrupa Atletizm Şampiyonası 1. Lig yarışları sonunda Süper Lig’e birinci olarak yükselen Millilerimiz, gece otelde düzenlenen kokteylde neşeli saatler geçirdiler. Süper Lig’e yükselmenin verdiği coşkuyla dans pistinden inmeyen atletlerimiz, yarış pistindeki hünerlerini dans pistine de taşıdılar.

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kokteylde tüm sporcular halay çekerek ve dans ederek, sporun birlik ve beraberlik sağladığını herkese gösterdiler.

Milli atletlerimizin sevincini GSGM basın olarak yerinde takip ettik. İşte özel geceye ait özel fotoğraflar…

 

 

Yayın Tarihi : 19.06.2011 13:35:48
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.