Haber


Erzurum Uluslararası Bayrak Yarışmaları İçin Önemli Duyuru


Erzurum Uluslararası Bayrak Yarışmaları İçin Önemli Duyuru

Atletizm Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan ve 25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan Uluslararası Bayrak Yarışmalarına ekte yer alan antrenör ve sporcular davet edilmiştir. Davetli antrenör ve sporcuların konaklamaları Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Konaklama: Palan Otel-Erzurum
Adres: Palandöken Kayak Merkezi Palandöken/Erzurum
Telefon: 04423170707
  Önemli not: Söz konusu yarışmaya uçak ile katılacak olanlar, hava alanından alacakları "Fatura Yerine Geçer" ibareli biletleri ilgili mutemete ibraz etmeleri halinde uçak bilet ücretleri ödenecektir. Yarışma anında ibraz edilmeyen yada yukarıdaki şartı taşımayan uçak biletlerinin ödemesi yapılmayacak ve otobüs ücreti hesaplanacaktır. Davetli Antrenör ve Sporcular Listesini Görüntülemek İçin Tıklayınız Yarışma Programını Görüntülemek İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi : 20.07.2015 20:34:13
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.