Haber


Eski Genel Sekreterimiz Fahrettin Yıldız Daire başkanı Oldu


Eski Genel Sekreterimiz Fahrettin Yıldız Daire başkanı Oldu


2013 ve 2020 yılları arasında Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlığında (TAF) Genel Sekreterlik görevini yapan Fahrettin Yıldız, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel Tesisler Daire Başkanlığına getirildi.


TAF Başkanımız Fatih Çintimar, 7 yıl Atletizm camiamıza hizmet eden Fahrettin Yıldız'ı Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğünde ziyaret etti. Başkan Çintimar,’’Fahrettin Yıldız camiamıza uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet etti. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Kendisinin yine sporun içerisinde olacağından ve hizmetini en üst seviyede devam edeceğine inanıyorum diyerek Yıldız’a başarılar diledi.
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel Tesisler Daire Başkanlığına getirilen Fahrettin Yıldız, Başkanımız Fatih Çintimar’ın nazik hayırlı olsun ziyaretine çok teşekkür ediyorum. Biz camia olarak bir aileyiz. Her zaman Türk atletizmine ve Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim,’’dedi

Yayın Tarihi : 29.12.2023 09:02:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.