Haber


Evin Demir’den Antalya’ya ‘’gönüllü destek’’


Evin Demir’den Antalya’ya ‘’gönüllü destek’’

Kariyeri oyunca Ay-Yıldızlı bayrağı gururla taşıyan Eski Milli atlet Evin Demir, Türkiye’nin bu yılki en değerli uluslararası organizasyonlarından olan Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası’nda ‘gönüllü’ olarak görev almanın heyecanını yaşıyor.
Uzun yıllardır Mili forma altında bir çok başarılara imza atan ancak yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı kısa bir süre sporu bırakan Demir, Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek şampiyonada gönüllü olarak tecrübelerini en iyi şekilde organizasyona aktarmayı hedefliyor. 
52 ülkeden 431 sporcunun mücadele edeceği ve toplamda 80 kotanın verileceği organizasyonun Paris 2024 yolunda büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Demir, “Türk spor tarihimizin en büyük organizasyonları arasına adını yazdıran bu dev buluşmada, gönüllü olarak yer almanın heyecanını yaşıyorum. Uzun yıllar boyunca ter döktüğüm yürüyüş dalında, bütün tecrübemi, ülkemizin en iyi şekilde temsili noktasında ortaya koyacağım” dedi.
Sporun akademik alanında da kendini geliştirmek için eğitim hayatına devam ettiğini kaydeden Eski Milli sporcu, sakatlığını geride bırakıp tekrar büyük aşkla bağlı olduğu yürüyüş dalına dönmeyi hedefliyor. 
“Bütün konsantrasyonum, tekrar ay yıldızlı formama kavuşmak” diyen Demir, “Bu kutsal amaç için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. Antalya’daki bu dev şampiyonada da bütün tecrübemle gönüllü olarak yer almanın mutluluğunu yaşıyorum.  Yarışmalarda yarışacak bütün sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Milli sporcularımızdan Paris 2024 yolunda zafer dolu hikayeler yazmasını gönülden temenni ediyorum.”

Yayın Tarihi : 21.04.2024 00:12:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.