Haber


Gönül Köprüsü İftarda Buluşturdu!


Gönül Köprüsü İftarda Buluşturdu!

03-05 Ağustos 2012 tarihlerinde Ankara Nail Moran Atletizm Sahasında Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılmak üzere Ankara gelen Doğu ve Güney Doğulu Sporcular AK PARTİ Ankara İl Sosyal İşler Spor Komisyonunca iftar yemeği verildi.

 

Kızılay Alaros Kafede yapılan İftar Yemeğine; AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan ÇAĞATAY, Spor Komisyonu Başkanı Ensar Kurt, Yönetim Kurulu ve Komisyon Üyeleri ile  Hakkâri, Muş ve Mersin İllerinden gelen kafileler katıldı.

Yemekte 09-11 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İl Başkanlığınca davet edilen Hakkâri Muş Kafile Başkanlarınca AK PARTİ Ankara İl Başkanı Sn. Murat ALPASLAN' a iletilmek üzere İl Başkan Yardımcısı Doğan ÇAĞATAY' a hediyeler sunuldu.

Yayın Tarihi : 1.08.2012 07:00:11
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.