Haber


IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ PROJESİ BAŞLATILIYOR.


IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ PROJESİ BAŞLATILIYOR.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliğinin birçok ülkede başlatmış olduğu “IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ” projesi kapsamında ki antrenör eğitim kursu ve belirlenmiş olan yaş gurubundaki çocuklara yaptırılacak uygulamaların ilki 14-15 Mayıs 2014 tarihlerinde Ankara’da başlatılacaktır. İkincisi ise yine Ankara’da 27-28 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacaktır. Söz konusu olan eğitim semineri ile uygulamalar aşağıda belirtilen yer, saat ve programlar da yapılacaktır. 14 MAYIS 2014 ÇARŞAMBA GÜNÜ:

  • IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ ANTRENÖR EĞİTİM SEMİNERİNİN AÇILIŞI SAAT 10.00 DA G.M.K. BULVARI ÜZERİNDE Kİ  AKAR OTELİ TOPLANTI SALONUNDA   YAPILACAKTIR.
  • EĞİTİM SEMİNERİNE 81 İLİMİZDEN DAVET EDİLMİŞ OLAN ANTRENÖRLERİMİZDEN İSİMLERİ BİLDİRİLMİŞ OLANLAR KATILABİLECEKLERDİR.
15 MAYIS 2014 PERŞEMBE GÜNÜ:
  • IAAF ÇOCUK ATLERİZMİ PROJESİNDE BELİRTİLMİŞ OLAN ÇOCUKLARA YAPILACAK OLAN UYGULAMALAR KEÇİÖREN DE Kİ FATİH STADYUMUNDA KEÇİÖREN BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINCA ORGANİZE EDİLECEK OLAN “ 2. BİLİM, KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ÇOCUK FESTİVALİ” ETKİNLİKLERİ İÇERİSİN DE VE SAAT 10-11.30 İLE 14-15.30 ARALARINDA YAPILACAKTIR.
27 MAYIS 2014 SALI GÜNÜ:
  • IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ ANTRENÖR EĞİTİM SEMİNERİNİN AÇILIŞI SAAT 10.00 DA YAPILACAK. YERİ İSE NETLEŞMEMİŞ OLDUĞU İÇİN YAZILMAMIŞTIR.
  • SEMİNERE ANKARA VE İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN ATLETİZM ANTRENÖRLERİ, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKULLAR İLE ÜNİVERSİTELERDE GÖREV YAPAN BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMLARI İLE YAPILACAKTIR.
  • IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ ANTRENÖR EĞİTİM SEMİNERİNE KATILACAK OLANLARIN AŞAĞIDA BULUNAN TELEFON VE MAİL ADRESLERİNE BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.
  • PROJEDE BELİRLENMİŞ OLAN YAŞ GURUBUNDAKİ ÇOCUKLARA YAPTIRILACAK OLAN UYGULAMALAR DA ÖZEL TEVFİK FİKRET OKULLARININ 28 MAYIS 2014 TARİHİNDE “DÜNYA ÇOCUK OYUNLARI GÜNÜ” KUTLAMALARI İÇERİSİNDE VE OKULUN BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR.
[gallery link="file" ids="6714"]

Yayın Tarihi : 13.05.2014 12:12:07
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.