Haber


IAAF’a Rapor Sunuldu


IAAF’a Rapor Sunuldu

 

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası “İstanbul 2012” yarışmalarına dört ay kala, IAAF Konseyi’ne Gelişim Raporu sunuldu. Monako’daki başarılı sunum, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Terzi, İstanbul 2012 Genel Koordinatörü Can Korkmazoğlu ve Organizasyon Komitesi Danışmanı Salih Münir Yaraş tarafından gerçekleştirildi.

 

Teknik ve lojistik konulara odaklanılan Gelişim Raporu’nda, şampiyonanın duyurum çalışmalarına da özel yer verildi. Organizasyon öncesindeki son üç ay süresince, Türkiye’de bugüne dek herhangi bir spor dalında uygulanan en geniş kapsamlı tanıtım kampanyası yürütülecek.

 

Sunumda Konsey üyeleri, Ataköy Atletizm Salonu hakkında da bilgilendirildi. Salonun 24 Aralık’ta ilk deneme yarışmalarına sahne olması planlanıyor. 27-29 Ocak 2012 günleri Türkiye Salon Şampiyonası, Dünya Salon Şampiyonası’na benzer bir program ile düzenlenecek.

 

İstanbul, bir sonraki IAAF Konseyi toplantısına da evsahipliği yapacak. 2012 yılında 100. kuruluş yılını kutlayacak olan IAAF, Dünya Salon Şampiyonası’nın hemen ardından 12-13 Mart 2012’de Konsey üyelerini İstanbul’da toplayacak.

Yayın Tarihi : 14.11.2011 07:37:53
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.