Haber


II. Naili Moran Atletizm Sempozyumu Başladı


II. Naili Moran Atletizm Sempozyumu Başladı

Türkiye Atletizm Federasyonu, Naili Moran Atletizm Eğitimi Vakfı ve Ege Üniversitesinin katkıları ile “II Naili Moran Atletizm Sempozyumu” bugün 26.11.2011 tarihinde İzmir’de başladı.

 

 

Vakfın yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Doğan Demirhan’ın konuşmasının

 

Arkasından ev sahibi olarak Başkan Mehmet Terzi açılış konuşmasını yaptı. Atletizmin gelişmesi için ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını, sporcu, antrenör, eğitmen ve diğer sportif elemanların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarından bahsetti ve” bunun göstergesi de 2011 yılı başarılarıdır” dedi.

 

 

Konuşmasının sonunda vakıf başkanı ve Naili Moran’ın eşi ve aynı zamanda Avrupa Atletizmi tarafından “Yılın Kadın Lideri” olarak seçilen Tulya Moran’a EA’nın gönderdiği şilti takdim etti.

 

 

Naili Moran Atletizm Eğitimi Vakfının Federasyon Başkanı Mehmet Terzi’ye plaket takdimi

 

İki gün sürecek olan sempozyumda atletizmin önde gelen eğitmenleri, milli takım antrenörleri, milli takım sporcuları ve sportif elemanlar bilgilerini ve deneyimlerini atletizm severlerle paylaşmaya çalışacak.

 

Sempozyum Programı İçin Tıklayınız…

 

 

Yayın Tarihi : 26.11.2011 12:02:40
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.