Haber


İstanbul Maratonundan önce çocuklar sahne aldı


İstanbul Maratonundan önce çocuklar sahne aldı

45'inci  Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu öncesinde Dr. Mimar Kadir Toptaş Gösteri ve Sanat Merkesinde ki fuar etkinlik alanında mini bir çocuk maratonu düzenlendi. 

 Türkiye Atletizm Federasyonu ve Spor AŞ'nin işbirliği'yle  İstanbul Maratonu Etkinlik Alanı'nda yapılan çocuk maratonuna yüzlerce çocuk katıldı. 14 yaşın altında farklı yaş gruplarındaki çocuklar, fuar standlarını gezdikten sonra 400 metrelik parkurda birbirleriyle yarıştılar. Çocuk Maratonu'nun startında TAF Başkanı Fatih Çintimar ve spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur ve Federasyon As Başkanı Arif Alpkılıç bulundular. 

 Çocuklara yönelik etkinlikler yarışma dışında Dr. Mimar Kadir Topbaş Fuar Merkezi'nin içindeki Maraton Fuarı'ndaki TAF standında da gün boyu devam etti.

 

Çocuk Maratonunda derece giren çocuklara ödüllerini Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur, eski Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, Federasyon As Başkanı Arif Alpkılıç ve Federasyon Genel Sekreteri Yasemin Bakıcı tarafından verildi

Yayın Tarihi : 4.11.2023 17:24:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.