Haber


İstanbul'da eğitimcilere ücretsiz eğitim semineri


İstanbul'da eğitimcilere ücretsiz eğitim semineri

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da ücretsiz eğitim seminerleri düzenlenecek. Türkiye Atletizm Federasyonu, antrenörlere ve spor eğitimcilerine yönelik 8-10 Eylül tarihlerinde üç gün sürecek bir eğitim semineri düzenliyor. Seminerde işlenecek konular şöyle:

  • Fiziksel Uygunluk
  • Ölçme ve Değerlendirme
  • Sporda Doping ve Kullanımı
  • Koçluk
  • Atletik Performans ve İleri Teknoloji Kullanımı
  • İş Sağlığı, Güvenliği ve Koruyucu Sağlık Hizmetleri
Federasyonca bir proje kapsamında düzenlenecek bu seminerler ücretsizdir. Seminerlere Türkiye Atletizm Federasyonu'na bağlı olarak görev yapan antrenörler, diğer spor federasyonlarına bağlı olarak görev yapan antrenörler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Spor Bilimleri Fakültesi mezunları katılabilecektir. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından seminerlere katılacak antrenörlere katıldıkları her bir gün için aldıkları seminer konularının yazılı bulunduğu sertifika verilecektir. Verilecek sertifikalar tüm spor federasyonları için açılacak antrenör kurslarında istenen belge yerine geçerlidir. İrtibat: Metin Erdem 0 533 162 31 01 Yer: Ataköy Atletizm Salonu - İstanbul Tarih: 08-09-10 Eylül 2018  

Yayın Tarihi : 17.08.2018 12:08:58
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.