Haber


JHON TROWER TÜRKİYE’DE


JHON TROWER TÜRKİYE’DE

JHON TROWER TÜRKİYE’DE

Eski dünya rekortmeni Steve Backley'in antrenörü John Trower Türkiye’de Antrenmanlara başladı. İngiliz Antrenör sabah saatlerinde ilk antrenmanına çıktı.

Fatih AVAN ve Aykut TANRIVERDİ ile çalışma yapan Trower, akşam saatlerinde Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet TERZİ ile yaptığı kısa görüşmede, Türk Sporcuların genel olarak Cirit Atma branşında yetenekli olduğunu belirtti.

Ayrıca Trower küçük yaştaki iki sporcunun da çalışmasını izlediğini ve bu sporcularında oldukça başarılı olduğunu belirterek; Cirit Atma Branşında Türk sporcuların yetenekli olduğu konusuna bir  kez daha deyindi.

Federasyon Başkanı Mehmet TERZİ Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ve alt yapı çalışmalarıyla bu sporculara ulaşmayı ve sporcuların Türk sporuna kazandırılmasına çalışıldığını belirtti.

Yapılan kısa görüşmenin ardından John TROWER yeniden Antrenmanlara başladı.

Yayın Tarihi : 21.04.2011 14:06:45
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.