Haber


Kendini Keşfet Atletizm Şenliği


Kendini Keşfet Atletizm Şenliği

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kendini Keşfet Atletizm Şenliği”nde 510 çocuk üzerinde yetenek taraması yapıldı.

45 Ortaokuldan 510 çocuğun hem spor yaptığı hem de doyasıya eğlendiği Kendini Keşfet Atletizm Şenliği ile geleceğin yeteneklerini ortaya çıkarmak adına önemli bir çalışma başlatılmış oldu. Antalya’da atletizm bilincinin oluşturulması ve yetenekli sporcuların Türk atletizmine kazandırılması hedeflenirken, Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi ve atletizm antrenörlerinin eşliğinde gerçekleşen şenliğe katılan çocuklar farklı branşlarda performans sergiledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çavuşoğlu ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu da şenliğe katılarak destek verdiler.

Kendini Keşfet Atletizm Şenliği, 2014 yılının Mayıs ayında tekrar yapılarak geleneksel hale getirilecek.

[flagallery gid=174] 

Yayın Tarihi : 6.12.2013 15:26:34
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.