Haber


Kocakaya ve Uysal’dan Kadın Milli Sporcularımıza Çiçek


Kocakaya ve Uysal’dan Kadın Milli Sporcularımıza Çiçek

Antalya’da kampta bulunan Yürüyüş Milli Takımımızı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcıları Murat Kocakaya ve Fatih Uysal, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın selamını ileterek kadın milli sporcularımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçeklerle başarılar dilediler.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanımız Fatih Çintimar ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’ın da katıldığı etkinlik öncesinde sporcularla kahvaltı yaptı ve sohbet ettiler. Kahvaltı sonrasında Spor Genel Müdür Yardımcıları Murat Kocakaya, Fatih Uysal, TAF Başkanı Fatih Çintimar, TAF As BaşkanıArif Alpkılıç  ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan sporculara çiçek vererek Dünya Kadın Günü’nü kutladı. Genel Müdür Yardımcıları, Dünya Yürüyüş Şampiyonasına hazırlanan milli sporcularımızın büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inandıklarını belirterek başarılar diledi. 

Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar da ziyaretten dolayı Kocakaya ve Uysal’a teşekkür ederek, “Bu önemli günde de Spor Bakanlığımızın değerli yetkililerinin yanımızda olması çok önemli, milli sporcularımızı çok mutlu etmiştir” diye konuştu.

Yayın Tarihi : 8.03.2024 13:04:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.