Haber


Konya Yarı Maratonu Lansman Toplantısı Yapıldı


Konya Yarı Maratonu Lansman Toplantısı Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 2. Konya Yarı Maratonu Lansman toplantısı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak'ın katılımları ile yapıldı.

15 Ekim Pazar günü yapılacak olan Konya Yarı Maratonun Lansman toplantısına Milli sporcularımızdan Ramil Guliyev ve İlyas Çanakcı'da katıldılar. 15 bin kişinin katılacağı tahmin edilen Konya Yarı Maratonu'nun tüm gelirleri SOBE Vakfına verilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; maratona tüm Konya'lıları davet ederek ''Konya'nın Dünya Spor Başkenti seçilmesi hepimiz için çok anlamlı oldu. Uluslararası Yarı Maratonunun tüm gelirleri SOBE Vakfına verilecektir.'' dedi. Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, federasyon olarak yarı Maratona iki sporcu ile katılım sağlayacaklarını belirterek ''katılımcı tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Konya halkının maratona katılmasını istiyoruz'' dedi.

Yayın Tarihi : 11.10.2023 10:44:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.