Haber


Köprübaşı'nda Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası heyecanı


Köprübaşı'nda Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası heyecanı

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun organize ettiği Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası niteliğindeki Dağ Koşusu Milli Takım seçmeleri, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde 22 Ağustos Pazar günü yapılacak.
Kasım ayında Tayland'da yapılacak 1. Dünya Dağ Koşusu ve Trial Şampiyonası'nda mücadele edecek Dağ Koşusu Milli Takımı'nın şekillendirecek olan Çağlayan Grup sponsorluğundaki Dağ Koşusu Türkiye Milli Takım Seçmeleri, Köprübaşı'nda yapılacak.
22 Ağustos sabahı 09:30'da başlayacak olan yarışta tarihi kervan yolu üzerinde bulunan asırlık çeşmeler, konaklar ve birbirinden güzel kültür mirasının yanı sıra Harmantepe Şehitliği, 10,000 yıllık Ağaçbaşı Turbalığı, ve efsaneleşen Madur Dağı gibi turizm bölgelerinden geçilecek.
Organizasyon, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İstanbul Trabzon Federasyonu, Köprübaşı Kültür Yardımlaşma Derneği, Köprübaşı Kaymakamlığı ve Köprübaşı Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi : 20.08.2021 09:43:04
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.