Haber


Kros Kafilesi Trafik Kazası Geçirdi


Kros Kafilesi Trafik Kazası Geçirdi

Sakarya Gençlik ve Spor Kulübü Mersin'de yapılan Kros Ligi Yarışmaları dönüşünde içinde Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros FİRAL, İzmit Atletizm Kulübü Başkanı Hasan ŞİMŞEK ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri İNAN’ında bulunduğu araç Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesi yakınlarında Trafik kazası geçirmiştir.

14 -15 Ocak 2012 tarihinde Mersin ilinde yapılan Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi Eleme Yarışmalarından dönen Sakarya Adapazarı Belediye Spor kulübünü taşıyan araç yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan zeminde, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda trafik kazası geçirmiştir.

Kaza sonucunda sporcu ve idarecilerden oluşan kafiledeki yaralılara ilk müdahale Şereflikoçhisar Devlet Hastanesinde yapılarak Aksaray Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Aksaray ‘a gönderilen yaralılar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman ARISOY, Atletizm il Temsilcimiz ve Atletizm Antrenörlerimiz tarafından karşılanmıştır. 2 ağır yaralı dışındaki kazazedelerimiz taburcu edildikten sonra Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman ARISOY tarafından Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezinde ağırlanmaktadır.  Kazada Yaralanan Merkez Hakem Kurulu Üyesi Kadir Hamzaçebi ile Kulübün İdarecisi Ali Turan ve Milli Takım Antrenörlerimizden Faruk Erdoğan Öztürk’ün Hastanede tedavileri devam etmektedir.

Kafilemize, atletizm ailesi adına geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı

Yayın Tarihi : 16.01.2012 18:02:23
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.