Haber


Kulüpler Sporcular ve Antrenörlere Önemli Duyuru


Kulüpler Sporcular ve Antrenörlere Önemli Duyuru

Türkiye Atletizm Federasyonunun Teknik Kurulu tarafından 05 – 07 Eylül 2014 Tarihleri arasında Erzurum ilinde yapmış olduğu toplantıda, Federasyon imkânları dışında kalan kamp talepleri;

  • Milli takım kadrolarında yer alan sporcular ve antrenörleri için, Milli takım kampları dışında kulüp imkânları ile (kulübü olmayan sporcuların bireysel başvuruları) yapmak istedikleri kamp talep dilekçelerinde, kulüpler tüm sorumluluğun kulübü tarafından kabul ettiklerini belirtmelidir.
  •  Ayrıca başvuru ekinde Teknik Kurulun geliştirildiği formun (kamp, antrenman yeri, konaklama adresleri, iletişim bilgileri, kamp hedefi, antrenman taslak planı vb) doldurularak gönderilmesi, kampın takibi açısından önemli olacaktır. Kamp talebi ilgili koordinatörün uygun görüşü alınarak onaylanmalıdır.
  • Talepler değerlendirilirken milli sporcular ve antrenörleri için toplam 60 günle (kış:30 gün, yaz:30 gün) sınırlandırılmasına, elit düzeydekiler için değerlendirmenin ilgili koordinatör tarafından yapılmasına,
  • Onaylanan yurtiçi kampın takibinin, ilgili koordinatör ve kulübü tarafından, yapılmasına
NOT: Bu bölüm, talep edilen kampta uygulanacak antrenman planının taslak çalışmasını içermelidir. Taslak plan gönderilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır. Formu Görüntülemek İçin Tıklayınız (form ek dökümün olarak gönderilmiştir.)

Yayın Tarihi : 10.10.2014 10:41:57
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.