Haber


Kurullar Toplandı


Kurullar Toplandı

 

21 Ekim Pazar Günü yapılan seçimlerden sonra oluşturulan Türkiye Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Teknik Kurul, Eğitim Kurulu ve Altyapı Kurulları 57. Ömer Besim Kır Koşusu vesilesi ile 16-17 Kasımda İstanbul’da toplandı.

Toplantıların gündem konuları arasında kurul üyelerinin tanışması, yeni yapılanma ve görev işleyişleri hakkında bilgilendirme, görev dağılımları, talimat düzenlemeleri ve 2013 yılı faaliyet programını değerlendirmek vardı.

Tüm Kurulların Üyelerini Görmek İçin Tıklayınız.

Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda yapılan yeni dönemin ilk teknik kurul toplantısına Muharrem Or'un başkanlığında Süleyman Altınoluk, Tuncay İskender, Ayşegül Baklacı, Mıhdat Şahin, Bülent Şenkibar,  Ahmet Melek, Yeliz Ay Yıldız ve İlhan Bayısın katıldı.

Yayın Tarihi : 17.11.2012 10:00:26
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.